U heeft het derde verkiezingsprogramma van ons Voorschoten voor u liggen. Wij hebben als lokale partij twee bestuursperiodes deel uitgemaakt van de coalitie en in die zin een stevige inbreng in het beleid geleverd. De afgelopen periode is er hard gewerkt door onze wethouders, raadsleden en burgercommissieleden. Trots zijn we onder meer op de metamorfose van de Vlietwijk en het Burgemeester Berkhoutpark met nieuwe speeltuin, de herbestrating van de Mozartlaan, de restauratie van Park ter Wadding en niet te vergeten het geschikt maken van de voormalige school aan de Prinses Marijkelaan voor statushouders. Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen ondernemers, vrijwilligers en de gemeente. En wat dacht u van het Jeugdlintje dat jaarlijks wordt uitgereikt?

Ondanks dat de financiële mogelijkheden beperkt zijn, willen wij de ingezette koers zoals die in de meerjarenbegroting 2018-2021 is vertaald doorzetten. Met een deels vernieuwd team willen wij graag opnieuw bestuursverantwoordelijkheid dragen. Ondernemend en sociaal is onze drijfveer en dat gaan we meer dan tot nu toe met u doen: iedere zes weken houden wij bijvoorbeeld spreekuur. Direct overleg met u, onze kiezers en stille diplomatie om onze doelen te bereiken vinden wij belangrijker dan wekelijkse krantenkoppen. Natuurlijk mag u als kiezer een terugkoppeling over ons doen en laten verwachten, daarover geen twijfel!

Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen stemden meer dan 2400 mensen op ons Voorschoten. Hoe meer stemmen wij voor ons nieuwe team krijgen, hoe meer we van ons programma kunnen realiseren. Mogen wij daarom (weer) op u rekenen en nog meer steun krijgen?

Pin It
Bijlage(n):
Download this file (2018 ONS Voorschoten Verkiezings programma.pdf)Programma 2018 - 2022[ ]2708 kB